Ride Out voor Sebas

Zondag 2 mei 2021 heeft er een Ride Out voor Sebas plaatsgevonden. Wederom hebben zo’n kleine 60 RAM’s zich verzameld om Sebas de dag van zijn leven te geven.  Onderstaand bericht mochten wij ontvangen van de ouders van Sebas.

Lieve ouders en jullie kinderen, mijn zoon heeft Alopecia? Wat? Ja, Alopecia. Een auto-immuunziekte waarbij je kaal wordt/ bent. En ja, mijn zoon ziet er ziek uit. Dikke pech. Vinden wij ook…
Maar hij is meer dan zijn kale koppie. Hij is een vroege groep 8 leerling, die zijn best doet op school en droomt van een toekomst als dierenverzorger in #burgerszoo. Met soms een grote mond, maar altijd een klein hartje. Hij is creatief, werkt hard en is het beste vriendje van ieder dier. En hij heeft schijt. Schijt aan zijn kale kop. ‘Ik ben wie ik ben, mam.’ Zijn pruik ligt in de kast. Dat is niet wie hij is.
Maar lieve ouders, vandaag kwam iemands zoon langs gefietst vanaf de sportclub en vond het nodig om mijn zoon, in het bijzijn van tientallen sportgenootjes, kankerkind te noemen. Charming…. Kinderen zijn kinderen, en ze zijn hard. Ja, dat besef ik echt wel. Maar doe me alsjeblieft 1 plezier. Laat dit bericht lezen aan je kind(eren). En laat ze beseffen dat ze zo uniek zijn, gewoon zoals ze zijn. En laat ze het unieke in de ander zien. Help een ander groeien. Vriendelijkheid kost niets. En de tranen van mijn zoon, kosten hem heel veel.
#fuckalopecia #alopeciakidsrock #proudtobeyourmom