Ride Out voor Valentijn

Zondag 13 februari 2022 was de Ride Out voor Valentijn. Wederom een overweldigend aantal RAM’s bij elkaar, ruim 40/45, om een grote glimlach op het gezicht van Valentijn te toveren. Valentijn heeft zichtbaar genoten en heeft met diverse RAM’s een rondje mogen meerijden. Wederom een groot succes. Ook deze rit was er aandacht van de media en zelfs uitgezonden op NH Nieuws, zie deze link (NH Nieuws). Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat dit bericht wat extra aandacht nodig heeft. Jerry Kleinman heeft er persoonlijk moeite mee hoe NH Nieuws het bericht heeft samengesteld, daar had wat meer aandacht aan gemogen. Zo wordt er bijvoorbeeld aangegeven dat Jerry Kleinman de organisator zou zijn en dat is geenszins het geval. In dit bericht wilt Jerry dit dan ook rectificeren. Medeorganisator is juist, maar de nadruk op de groep (Ramily) vindt hij nog veel belangrijker. Niemand is in deze belangrijk, behalve het doel, deze dag Valentijn. We doen het met elkaar!

 

Heey hallo,
Ik ben Valentijn en ik word bijna 7 jaar. Ik zit in groep 2 en ik woon in Bovenkarspel. Ik houd van grapjes en vissen. Verder fiets ik graag buiten. Ik kijk graag F1 met mijn papa! We zijn grote fans van Max! Elke woensdag doe ik aan sport; racerunning op de atletiekbaan!
Ik ben geboren met een open rug. Daardoor moet ik vaak naar het ziekenhuis. Ik ben ook vaak geopereerd, afgelopen Juni moest ik ook weer.┬áIn de auto op weg naar het ziekenhuis tel ik altijd hoeveel Dodge auto’s ik tegen kom. Ik wil heel graag een keer mee rijden. Dat lijkt mij gaaf!