Ride Out voor Mitch

Zondag 19 december hebben we de Ride Out voor Mitch gehad, ruim een maand eerder dan in eerste instantie gepland. De situatie van Mitch was zo zorgwekkend dat zijn ouders aan bestuurslid Dennis Schuilings hebben gevraagd of de Ride Out naar voren gehaald kon worden. Die uitdaging hebben wij met beiden handen aangepakt en hebben onze leden gevraagd om aanwezig te zijn voor deze Ride Out. Binnen een week hebben we 54 RAM’s bij elkaar kunnen verzamelen, in zo’n korte tijd een fantastisch resultaat en absoluut verdiend voor Mitch.

Voor zover dat mogelijk is maakt Mitch van elke dag een feestje. Hij is erg gevoelig en houdt van Nederlandse muziek en snelle auto’s. Hoe lang hij nog heeft weet niemand.
Mitch…. Inmiddels 22 jaar werd op één jarige leeftijd behandeld aan een ogenschijnlijk simpele neus /-amandel operatie waar het mis ging.
Een zuurstof gebrek zorgde er voor dat in eerste instantie zijn spraak uitbleef.
Ondanks dat het nadien toch een vrolijke jongen bleef, werd bekend dat zijn nieren door een reflux, schade hadden opgelopen.
Statistisch is het mogelijk om daarvan in de pubertijd te herstellen, maar was dat voor Mitch helaas niet het geval. Gezien zijn blaasproblemen waren donor nieren ook geen optie meer waardoor hij in het eindstadium is beland.
Ondanks dit alles blijven zijn ouders positief.
Het zou prachtig zijn om Mitch nog een prachtige dag te bezorgen.