Ride Out voor Hans

Zondag 13 november is de Ride Out voor ons gewaardeerde lid Hans Pennings. Deze Ride Out is georganiseerd omdat Hans ons een bericht had gestuurd dat hij het 2-jarig bestaan van Dodge Ram Ride Out door zijn ziekte niet zou halen. Dit treurige nieuws voor Hans

en zijn gezin, is voor de leden van Dodge Ram Ride Out reden geweest om hem op 13 november jl. een hart onder de riem te steken. Met ruim 40 Dodge Rams was de verrassing voor Hans compleet en voor ons een eer om dit voor hem te mogen doen.

Helaas is Hans zondag 20 november jl. aan zijn ziekte overleden.

Namens alle leden van Dodge Ram Ride Out Nederland, wensen wij de familie alle sterkte met het verwerken van het verlies.

Beste Mede Rammers /Ramilie.
Wij zijn gewoon, om belangeloos te rijden voor de kwetsbare in onze samenleving.
Helaas komen wij ook steeds vaker Ride Outs tegen die een doel dienen maar ons zwaar valt.
Op één van onze laatste posts, waarin we opriepen tot een viering van ons twee jarig bestaan, kwam er een comment van Hans Pennings.
Hij gaf aan het een leuk initiatief te vinden en er ook graag bij te willen zijn.
Echter, laat zijn gezondheid het niet meer toe.Hans is al geruime tijd ziek en zijn situatie gaat schrijnend achteruit. Hij heeft aangegeven dat hij is uitbehandeld.

Zoals al eerder is voorgevallen kunnen wij helaas weinig voor hem betekenen maar ik zou een ieder van ons willen oproepen om nog eenmaal voor hem uit te rijden.
Niet enkel voor hem maar ook zijn directe familie,om ook hun een hart onder de riem te steken, in deze toch wel zeer moeilijke tijd!!

Ik weet het… DIT soort Ride Outs zijn altijd op korte termijn en zeker gezien de huidige situatie. Maar ik vraag een ieder zijn hart te laten spreken…….❤️
Ik weet dat vele het van ons druk hebben…
Maar doe alsjeblieft een poging.. Een afspraak is soms te verzetten maar het lot bepaalt voor sommige helaas anders!!!