Ride Out voor Jayden

Zondag 12 december 2021 was de Ride Out voor Jayden. Ondanks het feit dat het bijzonder slecht weer was en Max verstappen tijdens de Ride Out startte aan het behalen van zijn wereldtitel, was de opkomst overweldigend. Ruim 30 RAM’s waren aanwezig om Jayden een hard onder de riem te steken. Voor Jayden ging de zon toch nog even schijnen vandaag!

Hallo…. Ik ben Jayden en ik heb eigenlijk weinig geluk gehad vanaf mijn geboorte, waar ik eigenlijk niet teveel over kwijt wil. Maar na vele vervelende periodes, kreeg ik als eerste de diagnose autisme. Ook ben ik helaas gepest op school door drie jongens op toiletten. Vorig jaar kreeg ik de diagnose hoog progressieve myopie. Dat is een oogaandoening.
Ik word hierdoor slecht ziend tot blind tussen 25 en 40 jaar. Momenteel gaat het hard en kan ’t dus ook eerder worden, min tien aan beide ogen. En als dat nog niet genoeg was… Hebben wij een buurman die me bedreigt heeft en intimideert en we wachten op een woning om daar weg te kunnen … Ondanks dat ben ik altijd positief en denk meer aan andere dan mijzelf. Ouders komen vaak naar mijn moeder toe dat ik iedereen aanmoedig en opbeur. Als iemand zegt ik kan dit niet, roep ik…. jawel hoor je kan het! En erna altijd goed gedaan zie je wel je kan ’t wel…
Ik ben dol op Amerikaanse auto’s en pick ups… Een rondje in zo’n gave wagen zou echt mijn droom zijn…